Kanadská borůvka (brusnice chocholičnatá) má v porovnání s ostatními druhy ovoce a zeleniny opravdu velkou koncentraci antioxidantů. Tyto antioxidanty snižují hladinu „zlého” cholesterolu a zvyšují hladinu „dobrého”. Vývar ze sušených borůvek je výborným lékem na kašel.
Pokud se chcete o kanadské borůvce dozvědět více, podívejte se do naší Encyklopedie ovoce a zeleniny.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.