Kanadská borůvka (brusnice chocholičnatá) má v porovnání s ostatními druhy ovoce a zeleniny opravdu velkou koncentraci antioxidantů. Tyto antioxidanty snižují hladinu „zlého” cholesterolu a zvyšují hladinu „dobrého”. Vývar ze sušených borůvek je výborným lékem na kašel.
Pokud se chcete o kanadské borůvce dozvědět více, podívejte se do naší Encyklopedie ovoce a zeleniny.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…