Abychom ochránili maso před přilepením k roštu, je nutné rošt namazat trochou oleje s vysokou teplotou rozkladu (např. řepkový olej) nebo na něj položit alobal. Je rovněž možné využít hliníkové tácky.Většina grilů má možnost nastavení výšky roštu. Je důležité, aby rošt byl umístěn v dostatečné vzdálenosti od briket, díky čemu dým nepříznivě neovlivní chuť masa a maso se neupeče příliš rychle. Nicméně není vhodné to přehánět – rošt umístěný příliš vysoko značně prodlouží dobu gilování, což vysuší maso.
Když uvažujeme o hubnutí, musíme pamatovat na to, aby byla naše dieta racionální a vyvážená.
„Superpotraviny“ je označení pro přírodní, nezpracované potraviny s vysokými výživovými hodnotami, které mají dobrý vliv na náš organismus.
Zázvor, který má nezaměnitelné aroma, je nejstarší známou léčivou rostlinou, která nám může pomoci při léčbě chřipky, nachlazení, revmatických…