Abychom ochránili maso před přilepením k roštu, je nutné rošt namazat trochou oleje s vysokou teplotou rozkladu (např. řepkový olej) nebo na něj položit alobal. Je rovněž možné využít hliníkové tácky.Většina grilů má možnost nastavení výšky roštu. Je důležité, aby rošt byl umístěn v dostatečné vzdálenosti od briket, díky čemu dým nepříznivě neovlivní chuť masa a maso se neupeče příliš rychle. Nicméně není vhodné to přehánět – rošt umístěný příliš vysoko značně prodlouží dobu gilování, což vysuší maso.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…