Markéta Krajčovičová využila tentokrát sladkou kombinaci medu a čokolády pro vytvoření moučníku ve tvaru hvězdy. Výsledek potěší zejména milovníky čokolády, jejíž chuť je v celém dezertu výrazná a zároveň vyvážená. Ve spojení s jemným korpusem vznikne jedinečný dezert, který se všem fanouškům čokolády a medu zalíbí a rádi se k němu budou pravidelně vracet.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…