Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Tatarák ze syrového masa vzbuzuje spoustu kontroverzí, neměli byste ho však zatracovat bez ochutnání. Ochutnáte-li recept Romana Pauluse, zařadíte se mezi milovníky této pochoutky. Náš šéfkuchař ho podává s úžasnými dobrotami - křepelčími vajíčky, zeleninou ve sladko-kyselé marinádě a lanýžovou majonézou.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 089 kJ / 499 kcal
Bílkoviny
28,70 g
Tuky
29,00 g
Vláknina
2,20 g
Sůl
2,80 g
Sacharidy
31,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Hovězí svíčkovou nakrájíme najemno a smícháme s nasekanou pažitkou, nadrobno nakrájenou šalotkou, nasekanými kapary, hrubozrnnou hořčicí a pár kapkami tabasca. Osolíme, opepříme a přilijeme trochu olivového oleje.
02.Tatarák servírujeme pomocí kuchyňského kroužku, ozdobíme zeleninou ve sladko-kyselé marinádě, lanýžovou majonézou, vařenými křepelčími vajíčky, opečenou bagetkou a drobnými lístky.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT