Ghee – přepuštěné máslo
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Přepuštěné máslo má oproti běžnému máslu řadu výhod - nepřipálí se tak rychle, má lahodnější chuť a má delší dobu trvanlivosti. Vyplatí se ho mít doma, protože je vhodné mimo jiné na smažení, vaření i zahušťování omáček. Má i hojivé účinky a jeho příprava není příliš náročná. Poslouchejte Romana, který Vám řekne, jak na to!

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo