Filetování kapra
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Podařilo se Vám vykuchat kapra a nevíte, co dál? Roman Paulus Vás naučí, jak připravit krásné kapří filety. Ty si můžete připravit jak s kůží, tak bez ní, záleží jen na Vás. A jak se zbavit nepříjemných kůstek, které se v kapřím mase nachází? I to se dozvíte v následujícím videu.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo