Drůbeží vývar ze syrových a pečených kostí

play Přehrát video recept
Drůbeží vývar ze syrových a pečených kostí
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

3 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Drůbeží vývar můžete připravit ze syrových nebo pečených kostí. Vývar z pečených kostí se liší především chutí, která je mnohem intenzivnější. Vývar můžete podávat s nudlemi nebo ho použít jako základ mnoha polévek, omáček nebo italského rizota. Bez vývaru se dobrý kuchař neobejde, proto se pusťte do jeho přípravy, zvládne to opravdu každý.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo