Mascarpone je nepostradatelnou surovinou v italské kuchyni. Používá se jak při přípravě moučníků, tak i s ravioli nebo jinými italskými těstovinami. Z mascarpone vykouzlíte také lahodný krém na dort. Zkuste třeba ten s malinami, který Markéta využila ve svém receptu na výjimečný letní dort. Tři vrstvy piškotového korpusu, sladký krém a hustý malinový přeliv. K tomu pár piškotů na ozdobu a letní dezert je na světě!
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…