Mascarpone je nepostradatelnou surovinou v italské kuchyni. Používá se jak při přípravě moučníků, tak i s ravioli nebo jinými italskými těstovinami. Z mascarpone vykouzlíte také lahodný krém na dort. Zkuste třeba ten s malinami, který Markéta využila ve svém receptu na výjimečný letní dort. Tři vrstvy piškotového korpusu, sladký krém a hustý malinový přeliv. K tomu pár piškotů na ozdobu a letní dezert je na světě!
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Příprava zdravé školní svačiny je jedním z klíčových kroků, jak dětem zajistit energii a výživu potřebnou pro celý den. Co by měla ideální svačina…
Země Živitelka, největší agrosalon v České republice, letos slaví svůj padesátý ročník a poprvé se jej zúčastní i Lidl Česká republika. Tato…