Smetanu lze přidat téměř do každého pokrmu, protože její chuť se mění v závislosti na použitých surovinách. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na domácí větrníčky z tzv. odpalovaného těsta plněné sladkou šlehačkou a dochucené trochou čokolády. Čokoládově výrazné větrníčky můžete variovat i na vanilkový způsob. Každý si zkrátka s tímto receptem přijde na své.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…