Smetanu lze přidat téměř do každého pokrmu, protože její chuť se mění v závislosti na použitých surovinách. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na domácí větrníčky z tzv. odpalovaného těsta plněné sladkou šlehačkou a dochucené trochou čokolády. Čokoládově výrazné větrníčky můžete variovat i na vanilkový způsob. Každý si zkrátka s tímto receptem přijde na své.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…