Domácí větrníčky

Domácí větrníčky

Smetanu lze přidat téměř do každého pokrmu, protože její chuť se mění v závislosti na použitých surovinách.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Smetanu lze přidat téměř do každého pokrmu, protože její chuť se mění v závislosti na použitých surovinách. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na domácí větrníčky z tzv. odpalovaného těsta plněné sladkou šlehačkou a dochucené trochou čokolády. Čokoládově výrazné větrníčky můžete variovat i na vanilkový způsob. Každý si zkrátka s tímto receptem přijde na své. 

Čokoládovo-skořicové větrníčky

Čokoládovo-skořicové větrníčky

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.