Co se skrývá za tajemným názvem flambování? Flambování sice nepatří mezi tradiční způsoby úpravy jídel, přesto by nemělo být opomíjeno. Jedná se o velkou podívanou - v závěrečné fázi přípravy pokrmu se přidá lihovina a pokrm se zapálí. Buďte ale klidní, Markéta Krajčovičová Vám ukáže, jak bezpečně flambovat i ve vlastní kuchyni.
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Beránek patří na velikonoční stůl stejně jako malovaná vajíčka nebo mazanec. Než si na něm pochutnáte, užijte si pastvu pro oči. Kromě tradičního…
Hledáte inspiraci, co upéct na Velikonoce? Vyzkoušet můžete sladké pečivo, které se tradičně připravuje v evropských zemích během tohoto svátečního…