Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a propasírujeme.
Z propasírovaných brambor, nastrouhaného tvarohu, vejce, muškátového oříšku, soli, nasekaného blanšírovaného (1 minutu vařeného a rychle zchlazeného) medvědího česneku a mouky si připravíme těsto, ze kterého vytvoříme malé knedlíky. Okamžitě vaříme v osolené vodě 6–7 minut.
Tip: Jak na blanšírování se dozvíte v triku Kulinářské akademie zde.
Podáváme s tomatovou omáčkou a sekaným čerstvým medvědím česnekem. Nakonec můžeme posypat parmezánem, ozdobit dozlatova smaženými kroužky cibule a pokapat olivovým olejem.
Tip: Jak připravit domácí rajčatovou omáčku se dozvíte v triku Kulinářské akademie zde