Tvarohové moučníky jsou v našich končinách velmi populární. Markéta Krajčovičová tentokrát připravila z tvarohu bábovku. Díky tvarohu zůstane krásně vláčná a tuzemák, který se přidává do těsta, moučník nádherně provoní. Bábovku můžete podávat politou pomerančovou nebo citronovou polevou, zachutná Vám však i jen tak posypaná moučkovým cukrem.
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…