Tvarohové moučníky jsou v našich končinách velmi populární. Markéta Krajčovičová tentokrát připravila z tvarohu bábovku. Díky tvarohu zůstane krásně vláčná a tuzemák, který se přidává do těsta, moučník nádherně provoní. Bábovku můžete podávat politou pomerančovou nebo citronovou polevou, zachutná Vám však i jen tak posypaná moučkovým cukrem.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…