Tvarohové moučníky jsou v našich končinách velmi populární. Markéta Krajčovičová tentokrát připravila z tvarohu bábovku. Díky tvarohu zůstane krásně vláčná a tuzemák, který se přidává do těsta, moučník nádherně provoní. Bábovku můžete podávat politou pomerančovou nebo citronovou polevou, zachutná Vám však i jen tak posypaná moučkovým cukrem.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…