Velikonoce jsou obdobím, kdy se peče ve velkém. Markéta Krajčovičová si proto pro Vás připravila recept na chutné velikonoční hnízdo. Jedná se o odpalované těsto plněné chutným krémem a čerstvými jahodami, které by rozhodně nemělo chybět na Vašem stole! Celé hnízdo je ještě dozdobeno čokoládovou polevou. A pokud přidáte malá mandlová vajíčka nebo zajíčky, získáte neopakovatelnou sváteční atmosféru. Přejeme Vám sladké Velikonoce!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.