Kuchyne Lidlu

Seznamte se s „Encyklopedií ovoce a zeleniny”

Blog

Seznamte se s „Encyklopedií ovoce a zeleniny”

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Je všeobecně známo, že ovoce a zelenina jsou zdraví prospěšné potraviny. Ve skutečnosti ale většinou doopravdy nevíme, jaké blahodárné účinky mají jednotlivé druhy ovoce a zeleniny na náš organismus. Nevíme také, odkud pochází, jak je správně připravit a jaké druhy můžeme najít na obchodních regálech. Všechny tyto informace a vědomosti jsme posbírali za Vás a zpracovali je do podoby Encyklopedie ovoce a zeleniny.

V naší Encyklopedii najdete různé zajímavosti, doporučení a informace o vitamínech obsažených v jednotlivých druzích ovoce a zeleniny. Kromě toho zde také najdete informace týkající se například kalorických hodnot, obsahu bílkovin, tuku a uhlovodanů.

Zajímá Vás, která zelenina obsahuje stejné množství vápníku jako sklenice mléka nebo které ovoce je vhodné pro diabetiky? Všechno, co chcete vědět o ovoci a zelenině najdete na jednom místě, a to na Kuchynelidlu.cz – v Encyklopedii ovoce a zeleniny!

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.