Pokud Vám v kuchyni zbydou nějaké banány, určitě z nich upečte koláč podle Markéty Krajčovičové. Tento recept je jednoduchý a snadný na přípravu. Stačí jen několik surovin a zralé banány se změní na sladký dezert. Rozhodně nezapomeňte na jogurtovo-pomerančovo-čokoládovou polevu, která koláči přidá výraznější chuť. Tento dezert zachutná nejen Vašim dětem!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…