Pokud Vám v kuchyni zbydou nějaké banány, určitě z nich upečte koláč podle Markéty Krajčovičové. Tento recept je jednoduchý a snadný na přípravu. Stačí jen několik surovin a zralé banány se změní na sladký dezert. Rozhodně nezapomeňte na jogurtovo-pomerančovo-čokoládovou polevu, která koláči přidá výraznější chuť. Tento dezert zachutná nejen Vašim dětem!
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…