Řeckým jogurtem lze úspěně nahradit smetanu v různých dipech, omáčkách nebo polévkách. Ale to není všechno! Ideálně se hodí rovněž do dezertů, protože zajistí krémovou konzistenci a delikátní chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás tento týden připravila cupcaky, které jsou díky řeckému jogurtu jemné a nadýchané. Z jogurtu také přichystala hustou polevu s příchutí bílé čokolády. Upečte si jogurtové cupcaky, které skrývají uvnitř překvapení v podobě křupavé sušenky i Vy.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.