Řeckým jogurtem lze úspěně nahradit smetanu v různých dipech, omáčkách nebo polévkách. Ale to není všechno! Ideálně se hodí rovněž do dezertů, protože zajistí krémovou konzistenci a delikátní chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás tento týden připravila cupcaky, které jsou díky řeckému jogurtu jemné a nadýchané. Z jogurtu také přichystala hustou polevu s příchutí bílé čokolády. Upečte si jogurtové cupcaky, které skrývají uvnitř překvapení v podobě křupavé sušenky i Vy.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…