Abychom ochránili maso před přilepením k roštu, je nutné rošt namazat trochou oleje s vysokou teplotou rozkladu (např. řepkový olej) nebo na něj položit alobal. Je rovněž možné využít hliníkové tácky.Většina grilů má možnost nastavení výšky roštu. Je důležité, aby rošt byl umístěn v dostatečné vzdálenosti od briket, díky čemu dým nepříznivě neovlivní chuť masa a maso se neupeče příliš rychle. Nicméně není vhodné to přehánět – rošt umístěný příliš vysoko značně prodlouží dobu gilování, což vysuší maso.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…