Abychom ochránili maso před přilepením k roštu, je nutné rošt namazat trochou oleje s vysokou teplotou rozkladu (např. řepkový olej) nebo na něj položit alobal. Je rovněž možné využít hliníkové tácky.Většina grilů má možnost nastavení výšky roštu. Je důležité, aby rošt byl umístěn v dostatečné vzdálenosti od briket, díky čemu dým nepříznivě neovlivní chuť masa a maso se neupeče příliš rychle. Nicméně není vhodné to přehánět – rošt umístěný příliš vysoko značně prodlouží dobu gilování, což vysuší maso.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…