Markéta Krajčovičová využila tentokrát sladkou kombinaci medu a čokolády pro vytvoření moučníku ve tvaru hvězdy. Výsledek potěší zejména milovníky čokolády, jejíž chuť je v celém dezertu výrazná a zároveň vyvážená. Ve spojení s jemným korpusem vznikne jedinečný dezert, který se všem fanouškům čokolády a medu zalíbí a rádi se k němu budou pravidelně vracet.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…