Markéta Krajčovičová využila tentokrát sladkou kombinaci medu a čokolády pro vytvoření moučníku ve tvaru hvězdy. Výsledek potěší zejména milovníky čokolády, jejíž chuť je v celém dezertu výrazná a zároveň vyvážená. Ve spojení s jemným korpusem vznikne jedinečný dezert, který se všem fanouškům čokolády a medu zalíbí a rádi se k němu budou pravidelně vracet.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…