Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Ghee – přepuštěné máslo

Blog

Ghee – přepuštěné máslo

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Přepuštěné máslo má oproti běžnému máslu řadu výhod - nepřipálí se tak rychle, má lahodnější chuť a má delší dobu trvanlivosti. Vyplatí se ho mít doma, protože je vhodné mimo jiné na smažení, vaření i zahušťování omáček. Má i hojivé účinky a jeho příprava není příliš náročná. Poslouchejte Romana, který Vám řekne, jak na to!

Komentáře (1)

  • Hrdlička

    Hrdlička
    přidáno před 1346 dny
    Nejlepší ghee co jsem měl, je tady to Ghí natural, mají i stránky na etiketě - www.ghicko.cz

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.