Během grilování můžete do ohniště přidat namočené dřevo – dým, který vznikne během jeho hoření, je velice aromatický a toto aroma se projeví také u grilovaného jídla. Dřevo je možné získat v podobě dřevěných lupínků nebo malých kousků. Obě podoby jsou vhodné, ale je nutné je před použitím namočit. Jaké dříví použít k jednotlivým druhům masa?
Pamatujte, že je třeba grilovat na grilu se zakrytým ohništěm, protože v opačném případě vyhoří palivo příliš rychle..
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…