Během grilování můžete do ohniště přidat namočené dřevo – dým, který vznikne během jeho hoření, je velice aromatický a toto aroma se projeví také u grilovaného jídla. Dřevo je možné získat v podobě dřevěných lupínků nebo malých kousků. Obě podoby jsou vhodné, ale je nutné je před použitím namočit. Jaké dříví použít k jednotlivým druhům masa?
Pamatujte, že je třeba grilovat na grilu se zakrytým ohništěm, protože v opačném případě vyhoří palivo příliš rychle..
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…