Přírodní sýr Palouček se skvěle hodí do krémů nebo polev. Úspěšně ho využijete u mrkvového koláče, piškotových dezertů nebo dortů. Markéta Krajčovičová s ním velice ráda pracuje, a proto tento týden ho využila ve svém receptu. Nachystala si pro Vás výjimečný trojvrstvý dort s krémem, javorovým sirupem a arašídy. Přípravu dortu spolu s Markétou určitě zvládnete a na konec na Vás bude čekat dort s okouzlující přírodní chutí.
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…