Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Co je to redukování?

Blog

Co je to redukování?

Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá. Dozvíte se také, kdy je třeba vývar osolit a proč právě v daném momentě.

1 ) Aby se kůra citrónu nebo pomeranče během strouhání nepřilepovala na struhadlo, stačí když ho předtím natřete trochou olivového oleje.

2 ) Do přesolené polévky přidejte syrový brambor a vařte ještě asi 15-20 minut. Brambor vsákne přebytečnou sůl.

3 ) Červená řepa si zachová svou barvu, pokud do vaření přidáme šťávu z citrónu nebo kapku octa.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.