Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá.
01.Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá. Dozvíte se také, kdy je třeba vývar osolit a proč právě v daném momentě.
02.1 ) Aby se kůra citrónu nebo pomeranče během strouhání nepřilepovala na struhadlo, stačí když ho předtím natřete trochou olivového oleje.
03.2 ) Do přesolené polévky přidejte syrový brambor a vařte ještě asi 15-20 minut. Brambor vsákne přebytečnou sůl.
04.3 ) Červená řepa si zachová svou barvu, pokud do vaření přidáme šťávu z citrónu nebo kapku octa.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT