Co je to redukování?
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá. Dozvíte se také, kdy je třeba vývar osolit a proč právě v daném momentě.

02.1 ) Aby se kůra citrónu nebo pomeranče během strouhání nepřilepovala na struhadlo, stačí když ho předtím natřete trochou olivového oleje.

03.2 ) Do přesolené polévky přidejte syrový brambor a vařte ještě asi 15-20 minut. Brambor vsákne přebytečnou sůl.

04.3 ) Červená řepa si zachová svou barvu, pokud do vaření přidáme šťávu z citrónu nebo kapku octa.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo