Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Co je to redukování?

Blog

Co je to redukování?

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Tentokrát Vám Roman Paulus vysvětlí, jak správně redukovat vývar a proč se to vlastně dělá. Dozvíte se také, kdy je třeba vývar osolit a proč právě v daném momentě.

1 ) Aby se kůra citrónu nebo pomeranče během strouhání nepřilepovala na struhadlo, stačí když ho předtím natřete trochou olivového oleje.

2 ) Do přesolené polévky přidejte syrový brambor a vařte ještě asi 15-20 minut. Brambor vsákne přebytečnou sůl.

3 ) Červená řepa si zachová svou barvu, pokud do vaření přidáme šťávu z citrónu nebo kapku octa.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.