Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Co je to flambování?

Blog

Co je to flambování?

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Co se skrývá za tajemným názvem flambování? Flambování sice nepatří mezi tradiční způsoby úpravy jídel, přesto by nemělo být opomíjeno. Jedná se o velkou podívanou - v závěrečné fázi přípravy pokrmu se přidá lihovina a pokrm se zapálí. Buďte ale klidní, Markéta Krajčovičová Vám ukáže, jak bezpečně flambovat i ve vlastní kuchyni.

Komentáře (3)

  • k

    k
    přidáno před 578 dny
    hmmm...to je fakt výbornej tryk

    odpověď

  • host

    host
    přidáno před 756 dny
    Co je to flámování? :)

    odpověď

  • Rebeka

    Rebeka
    přidáno před 965 dny
    Už jsem to zkoušela, je to docela nebezpečné, ale zvládla jsem to. Naštěstí nic nevzplanulo:-)

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.