Vykosťování králičího stehna
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Králičí maso patří mezi dietní a sušší masa, je proto ideální k přípravě různých rolád a k plnění. Vykostěné králičí stehno připomíná kapsu, snadno ji tedy naplníte Vaší oblíbenou nádivkou. Králičí stehno nepatří k těm největším, při jeho vykosťování je potřeba postupovat obezřetně. Držte se rad Romana Pauluse, které najdete v našem videu. V Kuchyni Lidlu Vám k tomu navíc nabídneme mnoho zajímavých receptů.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo