Vykosťování králičího hřbetu
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Králičí hřbet se skvěle hodí na plnění. Abychom jej však mohli naplnit, musíme ho nejdříve vykostit. Roman Paulus Vám v našem videu ukáže krok za krokem, jak králičí hřbet vykostit, abyste maso co nejméně poškodili. Pak už záleží jen na Vás, jakou nádivku zvolíte.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo