Kuchyně
Italská
Počet porcí
1 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Grilovaná ryba a lehký salát plný toskánských chutí. Přeneste se za italským sluncem a připravte si pokrm podle Marcela Ihnačáka.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 561 kJ / 612 kcal
Bílkoviny
57,80 g
Tuky
20,90 g
Vláknina
11,10 g
Sůl
2,40 g
Sacharidy
57,20 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Do omyté pražmy vložíme čerstvý rozmarýn, ¼ citronu, přendáme na plech vyložený pečicím papírem, pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, otočíme a postup zopakujeme. Vložíme do trouby předehřáté na 220 °C a pečeme asi 15 minut.
02.Kůrku ciabatty odkrojíme, střídku nakrájíme na malé kostky, vložíme do pánve, pokapeme olivovým olejem a opečeme.
03.Do misky vložíme na kostky nakrájené okurky, na čtvrtky nakrájená cherry rajčata, nadrobno nakrájenou cibuli, řapíkatý celer, kapary, natrhané olivy, přilijeme olivový olej a vinný ocet, osolíme, opepříme a zamícháme. Do salátu přisypeme hotové krutony a promícháme.
04.Pražmu pokapeme citronovou šťávou, salát dozdobíme listovou petrželí a podáváme.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT