Korpus na cheesecake
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
počet porcí

Počet porcí

10 porcí

doba přípravy

Doba přípravy

2 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Abyste si mohli připravit ten nejlepší cheesecake, budete nejprve potřebovat korpus. Jeho příprava je naštěstí poměrně snadná a obejde se bez trouby – korpus na cheesecake je totiž nepečený a budete k němu potřebovat kromě másla a pár surovin na dochucení hlavně rozdrcené sušenky dle svého výběru. Šéfkuchař Roman Paulus vám pak ukáže několik triků, díky kterým si s korpusem hravě poradíte. 

Tagy

Základy pečení a zdobení

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 10 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 1 × balení (150 g) cookies Grandino Sondey
  • 1 × balení (150 g) máslové sušenky Sondey
  • 70 g pekanové ořechy
  • 70 g máslo

Orientační nutriční hodnoty

Energie

1 034 kJ / 247 kcal

Bílkoviny

2,60 g

Tuky

17,80 g

Vláknina

1,50 g

Sůl

0,20 g

Sacharidy

20,60 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Sušenky a ořechy rozsekáme v kuchyňském mixéru, přidáme skořici a změklé máslo.

02.Vše smícháme dohromady v sypké těsto, které však lze vytvarovat.

03.Natlačíme do formy a pevnou skleničkou udusáme v požadovaný tvar. Nezapomeneme dostatečně vytáhnout i okraje, které podrží náplň.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo