Počet porcí
10 porcí
Doba přípravy
2 hod.
Obtížnost
Začátečník
Abyste si mohli připravit ten nejlepší cheesecake, budete nejprve potřebovat korpus. Jeho příprava je naštěstí poměrně snadná a obejde se bez trouby – korpus na cheesecake je totiž nepečený a budete k němu potřebovat kromě másla a pár surovin na dochucení hlavně rozdrcené sušenky dle svého výběru. Šéfkuchař Roman Paulus vám pak ukáže několik triků, díky kterým si s korpusem hravě poradíte.
Energie
1 034 kJ / 247 kcal
Bílkoviny
2,60 g
Tuky
17,80 g
Vláknina
1,50 g
Sůl
0,20 g
Sacharidy
20,60 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Sušenky a ořechy rozsekáme v kuchyňském mixéru, přidáme skořici a změklé máslo.
02.Vše smícháme dohromady v sypké těsto, které však lze vytvarovat.
03.Natlačíme do formy a pevnou skleničkou udusáme v požadovaný tvar. Nezapomeneme dostatečně vytáhnout i okraje, které podrží náplň.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT