Jak filetovat grilovanou rybu?
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Rybu si nejlépe vychutnáte, pokud ji grilujete vcelku. Můžete ji naplnit bylinkami nebo citronem, získá tak znamenitou chuť. I po ugrilování však můžete rybu vykostit. Podívejte se, jak to dělá Roman Paulus, a vyzkoušejte to sami. Můžeme Vás ujistit, že to není nic složitého!

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo