Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Umyté a osušené maso nakrájíme na asi 1 cm silné plátky a pod fólií naklepeme. Blány špičkou nože nařežeme, aby se maso během pečení nestahovalo. Ochutíme solí a pepřem. Zprudka opečeme v rozehřáté grilovací pánvi s olejem z obou stran do zlatohněda. Těsně před dokončením přidáme na pánev 30 g másla a necháme rozehřát. Potom ještě dochutíme citronovou šťávou, stáhneme z ohně, přikryjeme pokličkou a necháme odpočinout.
Bílé části lahůdkových cibulek, papriky a houby nakrájíme na větší kousky a česnek najemno. V rozehřáté pánvi s olejem orestujeme papriku. Postupně přidáváme houby, sůl, koření, tymián, bílé části cibulek a česnek. Těsně před dokončením přidáme 30 g másla, nasekané zelené časti lahůdkové cibulky, lístky máty a bazalky. Stáhneme z ohně a přimícháme umytou a osušenou rukolu.
Do středu talíře naservírujeme zeleninovou přílohu. Na vrch položíme dva opečené plátky masa, přelijeme výpekem, dozdobíme lístky máty a bazalky a posypeme hoblinkami sýra.