Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Ve větším hrnci na rozpuštěném sádle restujeme na menší kousky nakrájenou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev). Ochutíme solí, bobkovými listy, pepřem a novým kořením. Potom přidáme nadrobno nasekané cibule a stroužky česneku. Když je základ dozlatova opečený, přidáme na menší kousky nakrájené maso. Promícháme, osolíme a opepříme. Jakmile se maso zatáhne, podlijeme vínem a chvilku povaříme, aby se z vína odpařil alkohol. Potom postupně přidáme scezené kyselé zelí nasekané na drobnější kousky, vařící vodu nebo vývar a nakrájené červené řepy. Promícháme a podle potřeby můžeme ještě přilít vodu nebo vývar. Přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka přibližně 1 hodinu.
Podáváme v hlubokém talíři posypané nasekanou lahůdkovou cibulkou a s na oleji opečeným krajícem chleba potřeným stroužkem česneku.