Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Plátky vepřové pečeně opepříme, osolíme, zakápneme olivovým olejem a opečeme 2-3 minuty z každé strany.
Hotové maso přendáme na talíř, na každý plátek dáme kousek másla, přikryjeme alobalem a necháme odpočinout.
Před servírováním dáme na vrchní stranu plátky kozího sýra a zapékací pistolí rozpečeme.
Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na měsíčky, opečeme v rozpálené pánvi s rostlinným olejem do křupava a osolíme.
Na pánvi po bramborách opečeme měsíčky hrušek. K hotovým hruškám přidáme studené máslo a na vypnuté pánvi dopečeme.
V rozpálené pánvi s olivovým olejem orestujeme cibuli, přidáme špenát, osolíme a opepříme a osušíme na kuchyňské utěrce.
Na talíř dáme špenát, brambory a hrušky. Na špenát položíme zapečenou vepřovou pečeni se sýrem a dokončíme sekanými restovanými kešu ořechy, které jsme lehce poprášili pálivou paprikou.