Vejce na španělský způsob
Doba přípravy30 min.

Vejce na španělský způsob

Pro všechny milovníky vajec tu máme rochu netradiční kombinaci. Ochutnejte vejce po španělsku podle kuchynelidlu.cz.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 1 × malá cibule
  • extra panenský olivový olej Primadonna
  • 1 × stroužek česneku
  • 400 g loupaných krájených rajčat Freshona
  • pálivá mletá paprika Mikado
  • sůl s jódem Castello
  • 4 × vejce “M“
  • 4 × tortilla wrapy El Tequito
  • čerstvá petrželová nať

POSTUP

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a cibuli osmažíme dozlatova. Česnek nakrájíme nadrobno a přidáme do pánve k cibuli. Krátce orestujeme a dáváme pozor, aby česnek nezhořkl. Přidáme rajčata z konzervy a za občasného míchání směs rozvaříme. Přidáme pálivou mletou papriku, osolíme a stáhneme z ohně.

V druhé pánvi připravíme na troše olivového oleje volská oka, která trochu osolíme. V té samé pánvi krátce ohřejeme (asi 30 vteřin z obou stran) tortilla wrapy potřené trochou olivového oleje.

Na wrapy naservírujeme volská oka, přidáme pikantní rajčatovou omáčku a ozdobíme nasekanou petrželovou natí.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.