Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a cibuli osmažíme dozlatova. Česnek nakrájíme nadrobno a přidáme do pánve k cibuli. Krátce orestujeme a dáváme pozor, aby česnek nezhořkl. Přidáme rajčata z konzervy a za občasného míchání směs rozvaříme. Přidáme pálivou mletou papriku, osolíme a stáhneme z ohně.
V druhé pánvi připravíme na troše olivového oleje volská oka, která trochu osolíme. V té samé pánvi krátce ohřejeme (asi 30 vteřin z obou stran) tortilla wrapy potřené trochou olivového oleje.
Na wrapy naservírujeme volská oka, přidáme pikantní rajčatovou omáčku a ozdobíme nasekanou petrželovou natí.