Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z umyté cukety odkrojíme špičky na obou stranách a podélně ji nakrájíme na tenké plátky. Spolu s rostlinnými burgery ochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran. Těsně před dokončením na vrch burgerů položíme na tenké plátky nakrájený parmezán.
Rajčata a pálivou papričku nakrájíme na tenké plátky. Bulku přepůlíme, vnitřní stranou položíme na gril a zlehka opečeme.
Spodní část housky potřeme zakysanou smetanou, na ní položíme cuketu, rostlinný burger s parmezánem, rajčata, pálivou papričku (množství podle chuti) a umytou a osušenou rukolu. Vrchní část bulky potřeme kečupem a položíme na připravený burger.