Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Telecí tatarák

Určitě jste již ochutnali klasickou verzi tataráku z hovězí svíčkové. Roman Paulus Vám v následujícím videu ukáže, že skvěle chutná i z jiného druhu masa, konkrétně z telecího. Jeho příprava se sice v ničem neliší, ale náš šéfkuchař přidal několik surovin, které jeho chuť skvěle podtrhnou. Vyzkoušejte recept na tuto výjimečnou a možná trochu neobvyklou pochoutku.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

Telecí tatarák

  • 200 g telecí svíčkové
  • 20 g červené cibule
  • 20 g pažitky
  • 10 g kapar extra panenský olivový olej
  • mořská sůl z mlýnku
  • černý pepř z mlýnku

Na podlívání

  • chlebové chipsy ředkvičky
  • lístky řapíkatého celeru
  • výhonky bylinek
  • hořčicová majonéza

POSTUP

Telecí maso nasekáme na malé kousky, opepříme, osolíme, zakápneme olivovým olejem a přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli, nasekané kapary, nasekanou pažitku a nastrouhanou citronovou kůru.

Tatarák servírujeme s chlebovými chipsy, nakrájenými ředkvičkami, lístky řapíkatého celeru, výhonky bylinek a hořčicovou majonézou.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU