Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Quinou uvaříme dle návodu na obalu a smícháme ji s okurkou a červenou paprikou nakrájenými na kostičky, cherry rajčaty nakrájenými na čtvrtiny, červenou cibulí nakrájenou najemno a nasekanou listovou petrželí. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, zamícháme a necháme odstát.
Telecí řízky naklepeme, opepříme, osolíme a obalíme v trojobalu – v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance smíchané se sýrem grana padano. V rozehřáté pánvi s řepkovým olejem, do kterého přidáme ještě trochu oleje olivového, usmažíme z obou stran dozlatova. Po otočení řízku s pánvičkou lehce pohybujeme, aby strouhanka zkřehla. Po usmažení necháme na papírové utěrce okapat přebytečný tuk.
Telecí řízky podáváme se salátem z quinoy, ozdobíme snítkou bazalky.