Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso na tatarák smícháme se žloutkem, solí, pepřem a olivovým olejem. Přidáme najemno nasekané bílé části lahůdkových cibulek a nadrobno nakrájenou pálivou papričku zbavenou semínek. Ochutíme hořčicí, kečupem a důkladně promícháme.
Tip: Podle chuti můžeme přidat i prolisovaný stroužek česneku.
Rošt na grilu potřeme trochou oleje a položíme na něj krajíce chleba grilovat. Opečené je jemně potřeme česnekem.
Tatarský biftek naservírujeme na talíř pomocí kruhové formičky. Přidáme salát, opečené bruschetty a posypeme hoblinkami parmezánu. Nakládanou zeleninu (okurky, olivy, beraní rohy) podáváme zvlášť v misce.