Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Tatarák z tuňáka

Tatarák z tuňáka je pokrm, který připravíte velice snadno – stačí, že rybu nakrájíte na menší kousky. Jedná se o velmi jemné maso, které není potřeba třít. Takto připravené maso dochuťte podle vlastní fantazie různými bylinkami nebo kořením, ale pokud se bojíte experimentovat, vyzkoušejte ověřený recept Romana Pauluse. Tatarák z tuňáka doplněný zeleným chřestem a sázeným křepelčím vejcem je snadný a efektivní pokrm, který se hodí třeba jako předkrm slavnostní večeře.


SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Tuňáka nakrájíme nejdříve na plátky a následně na kostičky. Přidáme trochu sójové omáčky, nasekanou pažitkou, olivový olej, kapary, osolíme a opepříme.

Podáváme s křepelčím volským okem a zeleným chřestem, který předtím uvaříme v osolené vodě, poté osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Dozdobíme výhonky řeřich, kaviárem ze pstruha, posypeme sezamem a zakápneme olivovým olejem.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU