Tatarák z lososa
Doba přípravy15 min.

Tatarák z lososa

Tatarák nemusí být jen z hovězího, zkuste lososvý tatarák. 
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 250 g uzeného lososa Ocean Sea
  • 0,5 × lžičky olivového oleje Lucesse
  • 1 × lžička křenu Mikado
  • 1 × lžička sójové omáčky
  • černý pepř Mikado
  • 1 × kyselá okurka Freshona
  • 1 × mladá cibulka
  • 100 g žampionů v nálevu Baresa
  • pažitka na ozdobení

POSTUP

Lososa, okurku, cibulku a žampiony nakrájíme nadrobno a smícháme dohromady. Přidáme olivový olej, křen, sójovou omáčku a černý pepř a důkladně promícháme.

Tip: Můžeme posypat s nasekanou pažitkou.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.