Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Hovězí maso promícháme s najemno nakrájenou cibulkou, nasekanými kyselými okurkami, lahůdkovou cibulkou, olivovým olejem, solí, pepřem a chilli podle chuti. Necháme stranou odležet.
Tuňáka slijeme, smícháme s kapari, citronovou šťávou, žloutky, nasekanou cibulí, listovou petrželí, solí, pepřem, olivovým olejem a dobře rozmixujeme.
Na talíři do kuchyňského tvořítka nandáme tatarák a navrch nasypeme vrstvu smažené cibulky. Okolo tataráku nalijeme tuňákovou omáčku a kroužek opatrně odstraníme. Nakonec pokapeme olivovým olejem, ozdobíme lístky petržele a podáváme s čerstvě opečeným chlebem.