Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Na pánev nasypeme třtinový cukr. Když zkaramelizuje, přidáme bobule hroznového vína rozkrojené na poloviny a krátce opečeme, aby hrozno trochu změklo. Přilijeme balsamico, které necháme zredukovat. Ze sýra opatrně odstraníme kůrku na vrchní straně a vložíme jej touto stranou nahoru do pekáče vyloženého alobalem. Na odkrytou část sýra navrstvíme nasekané ořechy a trošku čerstvého tymiánu. Navrch položíme opečené hroznové víno a dáme asi na 5 minut zapéct pod gril do trouby rozehřáté na 250 °C, aby se sýr rozpustil.
Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme na grilovací pánvi s trochou olivového oleje z obou stran dozlatova.
Na bagetky natřeme změklý sýr a ozdobíme opečeným hroznovým vínem.