Kuchyně
Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
45 min.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 935 kJ / 940 kcal
Bílkoviny
43,40 g
Tuky
48,90 g
Vláknina
13,30 g
Sůl
2,70 g
Sacharidy
81,60 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Majonézu smícháme s najemno nakrájenou šalotkou, nastrouhanými a vyždímanými okurkami, sekanou listovou petrželí a natvrdo vařenými sekanými vejci. Promícháme, osolíme, opepříme, přilijeme trochu octa a v případě potřeby i trochu láku z okurek. Před podáváním vychladíme v lednici.
02.Filety nakrájíme na proužky asi 3 cm široké, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance smíchané s nasekanými dýňovými semínky. Takto připravenou rybu smažíme v rozehřáté pánvi s přepuštěným máslem a olejem v poměru 1:1 na mírném plameni dozlatova. Usmaženou rybu vyndáme na papírovou utěrku, aby okapal přebytečný tuk.
03.V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme cibuli nakrájenou na nudličky a česnek na plátky. Přidáme zelené fazolky nakrájené na menší špalíčky, scezené červené fazole, promícháme, osolíme, opepříme, přidáme cherry rajčata nakrájená na čtvrtiny a nasekanou listovou petržel.
04.Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na měsíčky, opečeme v pánvi dozlatova a osolíme.
05.Usmaženého sumečka servírujeme s připravenou zeleninou a opečenými bramborami a ozdobíme čerstvou petrželí. Tatarskou omáčku servírujeme zvlášť v mističce.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT