Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Pak–choi rozdělíme na čtvrtiny, omyjeme pod tekoucí vodou, zblanšírujeme ve vroucí osolené vodě asi 2-3 minuty, scedíme a necháme okapat. Pálivou papričku zbavenou semínek a zázvor nasekáme na stejně velké kousky a česnek na plátky. V pánvi s rozehřátým olivovým olejem a 1 lžící másla orestujeme okapané zelí pak–choi, osolíme, opepříme a přidáme polovinu nasekané pálivé papričky, česneku a zázvoru. Těsně před koncem přidáme červenou cibuli nakrájenou na nudličky a nastrouhanou limetkovou kůru.
Omyté a osušené filety sumečka rozdělíme na poloviny, osolíme, opepříme a opečeme v pánvi s rozpáleným olivovým olejem z každé strany asi 3 minuty. Přidáme nakrájené žampiony (větší na čtvrtiny a menší na poloviny) a dále opékáme. Osolíme, opepříme a přidáme zbylý zázvor, česnek, pálivou papričku a 1 lžíci másla a restujeme, až houby změknou. Přidáme sójovou omáčku a podlijeme trochou teplého vývaru. Na konec dochutíme limetkovou šťávou.
Na talíř naservírujeme pak–choi, filet sumečka a restované huby. Pokrm pokapeme omáčkou.