Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Ořechy orestujeme v pánvi na rozpáleném grilu. Broskve nakrájíme na větší kusy a grilujeme z obou stran dozlatova. Potom je necháme vychladnout.
Filety sumečka překrojíme na poloviny, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a rukou rozetřeme. Grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran dozlatova.
Meloun přepůlíme a zbavíme semínek. Následně pomocí lžíce vykrojíme menší kousky. V misce je smícháme s rybízem, salátem, nasekanými opečenými ořechy a na plátky nakrájenými grilovanými broskvemi. Pokapeme olejem a šťávou z poloviny citronu.
Sumečka afrického servírujeme s broskvovým salátem posypaným hoblinkami parmezánu. Na závěr dochutíme pár kapkami citronové šťávy a olivového oleje.