Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Spaghetti aglio olio e pepperoncino

Recepty italské kuchyně nepřekypují velkým množství surovin, důležitá je jejich kvalita a chuť. Oblíbené spaghetti aglio olio e pepperoncino jsou typickým příkladem. Stačí Vám jen pár ingrediencí a chuťově dokonalý pokrm je na světě. Pořiďte si proto ty nejlepší italské špagety a kvalitní olivový olej. Pak už potřebujete jen aromatický česnek, pálivou papričku, čerstvou petrželku, sýr grana padano a je hotovo!


SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Těstoviny uvařte al dente podle návodu na obalu (těstoviny se ještě dovaří v omáčce). Do rozehřáté pánve nalijte trochu olivového oleje, přidejte na plátky nakrájený česnek a opečte dozlatova (ale nepřipalte). Přidejte nasekané chilli papričky a podlijte malým množstvím vody z vaření těstovin. Těstoviny sceďte, dejte do pánve a podlijte trochou vody z těstovin. Osolte, opepřete a přelijte trochou olivového oleje. Posypejte petrželkou, promíchejte a podávejte s nastrouhaným sýrem Grana Padano.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU