Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Nadrobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme v pánvi s trochou olivového oleje. Po chvíli přidáme na malé kousky nakrájený fenykl. Osolíme, opepříme a dále restujeme. Přidáme krůtí prsa nakrájená na malé kostky. Příliš nemícháme, aby se maso nezačalo dusit, osolíme a opepříme.
Mezitím uvaříme ve vroucí osolené vodě špagety „al dente“ (8 – 9 minut), scedíme a necháme okapat.
Jakmile maso zezlátne, přidáme do pánve sušená rajčata nakrájená nadrobno a cherry rajčata na poloviny. Podlijeme vínem a počkáme, až se odpaří alkohol. Stáhneme z ohně, přidáme nasekanou listovou petržel a špagety a důkladně promícháme.
Špagety podáváme v hlubším talíři posypané hoblinkami parmezánu a nasekanou petrželovou natí.