Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Šneci po burgundsku

Šneci po burgundsku patří k exkluzivním pokrmům, které se servírují ke zvláštním příležitostem. Proto by se mohlo zdát, že je jejich příprava náročná. Roman Paulus Vám ovšem ukáže, že co se na první pohled zdá těžké, může být ve skutečnosti snadné. Šneky stačí jen zapéct s máslem ochuceným bylinkami, česnekem a šalotkou. Nejlépe chutnají ihned po vytažení z trouby, kdy jsou horké a voní máslem.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Máslo pokojové teploty vyšlehejte do pěny, osolte, opepřete, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku a česnek, nasekanou listovou petržel a přilijte citronovou šťávu a redukci z červeného vína (červené víno svařené na ⅓ celkového množství).

Připravené ochucené máslo naplňte do cukrářského sáčku. Do ulity dejte trochu másla, do něj zatlačte vařené šnečí maso a dejte opět trochu másla. Naplněné ulity umístěte do pánve s hrubou solí a vložte na 6 – 8 minut zapéct do trouby předehřáté na 180 °C (funkce horní gril). Podávejte s opečenou bagetou.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU