Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Máslo pokojové teploty vyšlehejte do pěny, osolte, opepřete, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku a česnek, nasekanou listovou petržel a přilijte citronovou šťávu a redukci z červeného vína (červené víno svařené na ⅓ celkového množství).
Připravené ochucené máslo naplňte do cukrářského sáčku. Do ulity dejte trochu másla, do něj zatlačte vařené šnečí maso a dejte opět trochu másla. Naplněné ulity umístěte do pánve s hrubou solí a vložte na 6 – 8 minut zapéct do trouby předehřáté na 180 °C (funkce horní gril). Podávejte s opečenou bagetou.