Kuchyně
Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Retro smaženka jako z bufetů? Připravte si ji podle receptu Romana Pauluse. Podávat ji kromě cibule a okurek můžete třeba s kapií.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 515 kJ / 362 kcal
Bílkoviny
21,10 g
Tuky
13,70 g
Vláknina
4,50 g
Sůl
1,60 g
Sacharidy
34,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme, přidáme strouhanku a dobře rozmícháme. Vlijeme do rozehřáté pánve s olejem a připravíme vajíčkovou omeletu ve stylu palačinky.
02.Krajíce chleba opečeme nasucho v pánvi nebo v topinkovači.
03.Opečený chleba potřeme hořčicí a nahoru poklademe vajíčkovou omeletou přeloženou na poloviny. Smaženku ještě dozdobíme červenou cibulí nakrájenou na nudličky, nakládanými okurkami na plátky, lahůdkovou cibulkou na kolečka a nakonec petrželí kudrnkou.
04.Podáváme ideálně ještě teplé, ale dá se jíst i za studena.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT