Počet porcí
6 porcí
Doba přípravy
2 hod. 20 min.
Obtížnost
Začátečník
Ochutnejte skvělý sendvič s trhaným vepřovým masem podle Marcela Ihnačáka.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 720 kJ / 650 kcal
Bílkoviny
32,30 g
Tuky
29,80 g
Vláknina
6,30 g
Sůl
2,30 g
Sacharidy
62,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Maso rozdělíme na menší kousky, prošpikujeme stroužky česneku, osolíme a opepříme. Přendáme na plech, přidáme 2 mrkve nakrájené na hranolky, cibuli nakrájenou na měsíčky, čerstvý rozmarýn, podlijeme vodou a ochutíme balsamicem. Pečeme přikryté alobalem doměkka v troubě předehřáté na 200 °C asi 2 hodiny, po hodině pečení odstraníme alobal. Upečené maso, necháme trochu vychladnout a rukama natrháme na kousky.
02.Do pomazánky z čerstvého sýra vmícháme nasekané bylinky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme.
03.Zbylé mrkve, červené cibule a papriky nakrájíme na tenké proužky a přidáme nadrobno nakrájenou pálivou papričku bez semínek. Zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme, zlehka promícháme a na závěr přidáme rukolu.
04.Toastový chléb natřeme bylinkovou pomazánkou, přidáme zeleninový salát a trhané maso. Pokapeme výpekem a přikryjeme druhým toastovým chlebem namazaným pomazánkou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT