Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso rozdělíme na menší kousky, prošpikujeme stroužky česneku, osolíme a opepříme. Přendáme na plech, přidáme 2 mrkve nakrájené na hranolky, cibuli nakrájenou na měsíčky, čerstvý rozmarýn, podlijeme vodou a ochutíme balsamicem. Pečeme přikryté alobalem doměkka v troubě předehřáté na 200 °C asi 2 hodiny, po hodině pečení odstraníme alobal. Upečené maso, necháme trochu vychladnout a rukama natrháme na kousky.
Do pomazánky z čerstvého sýra vmícháme nasekané bylinky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme.
Zbylé mrkve, červené cibule a papriky nakrájíme na tenké proužky a přidáme nadrobno nakrájenou pálivou papričku bez semínek. Zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme, zlehka promícháme a na závěr přidáme rukolu.
Toastový chléb natřeme bylinkovou pomazánkou, přidáme zeleninový salát a trhané maso. Pokapeme výpekem a přikryjeme druhým toastovým chlebem namazaným pomazánkou.