Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Ze všech uvedených surovin si dle chuti připravíme dresink, který by měl chutnat sladce, kysele a slaně.
Maso očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme v lehkou sójovou omáčkou, kterou maso marinujeme. Následně okamžitě na rozpálené části grilujeme asi 2 minuty z každé strany ideálně na dřevěném uhlí. Hotové maso můžeme ihned nakrájet na tenké plátky proti vláknu, smícháme s na proužky nasekanou cibulí, natrhanou mátou, koriandrem a dresinkem.
Podáváme na talíř vystlaný banánovým listem, zdobíme smaženou šalotkou a smaženým lotosovým kořenem.