Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Chapadla vaříme asi 1 hodinu a patnáct minut ve vodě se žlutou cibulí, řapíkem celeru, bobkovými listy, kuličkami černého pepře a nového koření a stonky listové petržele. Maso necháme ve várce vychladnout a ještě teplé ho nakrájíme na kousky.
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme.
V pánvi s trochou olivového oleje opečeme vařené brambory dozlatova.
V míse promícháme kousky chapadel, nudličky červené cibule, scezené a propláchnuté fazole, na kostky nakrájené papriky, rajčata na měsíčky a nahrubo nasekané bylinky. Dochutíme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec, těsně před servírováním přidáme i teplé opečené brambory.
Podáváme s čerstvou rukolou, pokapané olivovým olejem a s plátky oblíbeného pečiva opečenými na olivovém oleji.